Здравейте колеги.Намерих си въпросния дадчик/пресостат/ за климатика-втора употреба от енда морга/100лв/.Но има нещо което ме притеснява.Значи след като включа климатика компресора си включва,но едва след 20-30 секунди тръгват и вентилаторите и то за около минута и спират,след извесно време пак се включват и така.Това нормално ли е?
Известие
Collapse
No announcement yet.
климатроник 156-не работи
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от wenss Покажи съобщениеЗдравейте колеги.Намерих си въпросния дадчик/пресостат/ за климатика-втора употреба от енда морга/100лв/.Но има нещо което ме притеснява.Значи след като включа климатика компресора си включва,но едва след 20-30 секунди тръгват и вентилаторите и то за около минута и спират,след извесно време пак се включват и така.Това нормално ли е?
И при мен тръгва след малко, ама не съм обръщал много много внимание.sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Първоначално публикувано от wenss Покажи съобщениеЗдравейте колеги.Намерих си въпросния дадчик/пресостат/ за климатика-втора употреба от енда морга/100лв/.Но има нещо което ме притеснява.Значи след като включа климатика компресора си включва,но едва след 20-30 секунди тръгват и вентилаторите и то за около минута и спират,след извесно време пак се включват и така.Това нормално ли е?
Comment
-
Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщениеА нов колко струваше?
И при мен тръгва след малко, ама не съм обръщал много много внимание.алфа 166 2.4 JTD 150 к.с. 2002г.
Comment
-
Е в Пловдив има поне 3-ма официални вносители за които се сещам в момента ТИНкар, Александър ауто и Динекспрес. Предполагам, че дори и да нямат наличен, поне цена ще ти кажат.
Мисъта ми е, че тези от моргата звънят в магазина и казват цена малко надолу, например 20/30%
Все пак важното е, че си намерил.
Дано нямаш повече проблеми с него.sigpic
GT- JTDm 150
Comment
-
Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщениеА нов колко струваше?
Comment
-
Първоначално публикувано от pioneer Покажи съобщениеИ аз сменях пресостата, ама не си правих експерименти с 2-ра употреба - 174 лв от Т&Н
Е значи добре го е взел колегата. Щото ако беше например 30-тина лв. разлика просто не си заслужава.sigpic
GT- JTDm 150
Comment
Comment